Comandaru Constantin

Bine ati venit sa vizitati pagina noastra!
Va oferim informatii despre comuna noastra si despre administratia publica locala.
O comunitate rurala nu se poate dezvolta activ decat prin colaborarea directa intre  structurile administrative si societatea civila. Interesele locale trebuie sa tina cont de ceea ce cetatenii doresc in primul rand, oriunde si oricine ar fi ei. Aveti in pagina noastra modalitati concrete prin care va putem sustine, prin care dvs. puteti participa concret la procesul de transformare si de modernizare al comunei Cetatea de Balta. Este pentru noi o provocare de a ne prezenta ca o comunitate europeana, cu cetateni europeni. Este de asemenea o invitatie pentru cei care doresc sa colaboreze cu noi, reprezentanti ai sectorului public si privat, ai altor comunitati din spatiul romanesc si european.
Straveche asezare romaneasca, comuna Cetatea de Balta este una dintre cele mai vechi de pe Valea Tirnavei Mici. Prin religie si scoala, prin lucrul pamantului, cresterea animalelor, traditia si valorile s-au mentinut vii in constiinta locuitorilor. Prin reteaua de transporturi DJ 107, calea ferata care are oprire la Cetatea de Balta, unde este targul si piata agroalimentara, se face legatura cu toate zonele tarii.
Varietatea religioasa nu ii impiedica pe oamenii acestor tinuturi sa acorde la vreme de nevoie sprijin material si sufletesc celor care au nevoie de ei si sa colaboreze.
Prin scoala cu peste 500 elevi pregatiti de cadre calificate, ducem mai departe traditia intelectualilor din aceste tinuturi.
Proiecte de administratie publica, pe infrastructura, mediu, cultura, au facut din localitate un spatiu cu care ne putem mandri.
Vizitandu-ne, va veti bucura si dumneavoastra impreuna cu noi de frumusetea acestor locuri si de ospitalitatea oamenilor.

Cu stima,
Primar Comandaru Constantin